biszkopt ciemny siostry Anastazji

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

4

13 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

184 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

112 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 szklanka

1 łyżka

2 łyżki

0.75 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i po jednym żółtku. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia a na końcu kakao. Wlać do formy i piec w temp.160-180 stopni ok 30-40 min .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • biszkopt ciemny siostry Anastazji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej