Bułeczki z farszem z kury

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

50 mililitrów

null szczypt

1 łyżka

0.5 szklanki

1 łyżeczka

4 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Z bułeczek odetnij wierzch, wydrąż miąższ i skrop rosołem.

Krok 2

Mięso posiekaj tasakiem, a następnie dodaj masło i utrzyj.

Krok 3

Dopraw solą, pieprzem, gałką muszkatołową i winem.

Krok 4

Farsz rozmieszaj i napełnij nim bułeczki. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni i zapiecz przez 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bułeczki z farszem z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej