
Składniki
5 szczypt
100 mililitrów
250 gramów
100 gramów
10 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
3 łyżki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej





























