Cannelloni nadziewane warzywami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

18 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

50 gramów

100 gramów

3 łyżki

2 sztuki

3 sztuki

10 sztuk

1 sztuka

100 mililitrów

250 gramów

5 szczypt

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej