Cannelloni nadziewane warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cannelloni nadziewane warzywami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

18 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

50 gramów

100 gramów

3 łyżki

2 sztuki

3 sztuki

10 sztuk

1 sztuka

100 mililitrów

250 gramów

5 szczypt

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Batony kokosowe
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej