Cannelloni nadziewane warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cannelloni nadziewane warzywami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

18 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 szczypt

100 mililitrów

250 gramów

100 gramów

10 sztuk

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

3 sztuki

3 łyżki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej