Cannelloni nadziewane warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cannelloni nadziewane warzywami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

heart
18 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 szczypt

100 mililitrów

250 gramów

100 gramów

10 sztuk

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

3 sztuki

3 łyżki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej