
Składniki
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
300 gramów
1 łyżka
1 łyżeczka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Polędwicę owiń folią spożywczą i włóż na godzinę do zamrażarki.
Krok 2
Po tym czasie wyjmij ją i pokrój w bardzo cienkie plastry.
Krok 3
Rozłóż pokrojoną wołowinę na talerzu i skrop ją sosem z oliwy, octem balsamicznego i musztardą.
Krok 4
Posyp solą, pieprzem i startym parmezanem. Udekoruj rukolą
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej