
Składniki
3 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
300 gramów
1 łyżka
1 łyżeczka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Polędwicę owiń folią spożywczą i włóż na godzinę do zamrażarki.
Krok 2
Po tym czasie wyjmij ją i pokrój w bardzo cienkie plastry.
Krok 3
Rozłóż pokrojoną wołowinę na talerzu i skrop ją sosem z oliwy, octem balsamicznego i musztardą.
Krok 4
Posyp solą, pieprzem i startym parmezanem. Udekoruj rukolą
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej