Chleb bananowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chleb bananowy

Autor: weq

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 sztuka

0.5 szklanki

1 łyżka

60 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

250 mililitrów

450 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banana rozgnieść widelcem. Składniki w podanej kolejności umieścić w maszynie do wypieku chleba - program podstawowy. W połowie wyrastania zbić.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chleb bananowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Banoffee pie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej