
Składniki
1 łyżeczka
1 sztuka
0.5 szklanki
1 łyżka
60 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
250 mililitrów
450 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banana rozgnieść widelcem. Składniki w podanej kolejności umieścić w maszynie do wypieku chleba - program podstawowy. W połowie wyrastania zbić.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej