
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1.5 szklanki
1 łyżka
2 łyżki
1 opakowanie
3 łyżki
0.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wymieszaj dobrze wszystkie składniki.
Krok 2
Najlepiej upiecz w piekarniku. Jeśli masz wypiekacz to ustaw go na program podstawowy, masa - 1,25 kg.
Krok 3
Chleb jest najlepszy jasno lub średnio spieczony.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej