Camembert w pikantnym sosie miodowym

Autor: Kasia

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser kroimy w plasterki.

Krok 2

Miód łączymy z pozostałymi przyprawami. Sos miodowy można przygotować dzień wcześniej by smaki się połączyły.

Krok 3

Plastry sera układamy w wieżyczki i polewamy sosem. Dekorujemy świeżymi ziołami.

0

Opinie o przepisie

Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej