
Składniki
0.5 szklanki
0.5 łyżeczki
1 szczypta
4 plastry
null
1 sztuka
4 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szynkę posmaruj cienko musztardą i posyp curry.
Krok 2
Banany podsmaż lekko na patelni z odrobiną tłuszczu i odsącz je na ręczniku papierowym.
Krok 5
Banany polej śmietaną i posyp serem. Zapiekaj w nagrzanym piekarniku około 20 minut.
Krok 3
Owiń banany plastrami szynki. Ruloniki ułóż w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu.
Krok 4
Śmietaną dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej