
Składniki
1 pęczek
1 sztuka
1 pęczek
1 litr
1 szklanka
1 pęczek
200 gramów
1 pęczek
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek i cebulę drobno posiekaj.
Krok 2
Rzodkiewkę pokrój w półplasterki.
Krok 3
Szczaw drobno posiekaj.
Krok 4
Maślankę lekko ubij ze śmietaną, dodaj wszystkie składniki, dopraw, wymieszaj i podaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Zapiekanka makaronowa "PYCHOTKA"
45 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej