
Składniki
1 łyżka
1 szczypta
0.5 łyżeczki
1 szczypta
1 łyżka
1 sztuka
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasy pokrój w plastry. Rozgrzej oliwę i podsmaż chorizo.
Krok 2
Zdejmij kiełbaski z patelni, aby włożyć na nią fasolkę, czosnek, słodką paprykę, sól i pieprz. Gotuj całość na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Krok 3
Wrzuć kolendrę i wyłóż do miski. Dodaj chorizo i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej