Chorizo z fasolką i kolendrą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chorizo z fasolką i kolendrą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szczypta

0.5 łyżeczki

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

400 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbasy pokrój w plastry. Rozgrzej oliwę i podsmaż chorizo.

Krok 2

Zdejmij kiełbaski z patelni, aby włożyć na nią fasolkę, czosnek, słodką paprykę, sól i pieprz. Gotuj całość na wolnym ogniu przez około 5 minut.

Krok 3

Wrzuć kolendrę i wyłóż do miski. Dodaj chorizo i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chorizo z fasolką i kolendrą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej