
Składniki
1 łyżka
1 szczypta
0.5 łyżeczki
1 szczypta
1 łyżka
1 sztuka
400 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasy pokrój w plastry. Rozgrzej oliwę i podsmaż chorizo.
Krok 2
Zdejmij kiełbaski z patelni, aby włożyć na nią fasolkę, czosnek, słodką paprykę, sól i pieprz. Gotuj całość na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Krok 3
Wrzuć kolendrę i wyłóż do miski. Dodaj chorizo i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej