Bagietka z piekarnika z pomidorami na ciepło | Przepisy.pl pixel

Chrupiące bagietki z pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę podziel na porcje i ułóż w rozgrzany piekarniku.

Krok 2

Opiecz przez kilka minut na złoty kolor, wyjmij, skrop oliwą.

Krok 3

Pomidory umyj i potnij w plasterki, ułóż na chrupiących kawałkach bagietki i oprósz solą.

Krok 4

Podawaj na gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej