Bagietka z piekarnika z pomidorami na ciepło | Przepisy.pl pixel

Chrupiące bagietki z pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę podziel na porcje i ułóż w rozgrzany piekarniku.

Krok 2

Opiecz przez kilka minut na złoty kolor, wyjmij, skrop oliwą.

Krok 3

Pomidory umyj i potnij w plasterki, ułóż na chrupiących kawałkach bagietki i oprósz solą.

Krok 4

Podawaj na gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sarmale
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej