Bagietka z piekarnika z pomidorami na ciepło | Przepisy.pl pixel

Chrupiące bagietki z pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę podziel na porcje i ułóż w rozgrzany piekarniku.

Krok 2

Opiecz przez kilka minut na złoty kolor, wyjmij, skrop oliwą.

Krok 3

Pomidory umyj i potnij w plasterki, ułóż na chrupiących kawałkach bagietki i oprósz solą.

Krok 4

Podawaj na gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej