
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietkę podziel na porcje i ułóż w rozgrzany piekarniku.
Krok 2
Opiecz przez kilka minut na złoty kolor, wyjmij, skrop oliwą.
Krok 3
Pomidory umyj i potnij w plasterki, ułóż na chrupiących kawałkach bagietki i oprósz solą.
Krok 4
Podawaj na gorąco.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Duszona karkówka w sosie własnym z cebulą
60 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej