Bagietka z piekarnika z pomidorami na ciepło | Przepisy.pl pixel

Chrupiące bagietki z pomidorami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę podziel na porcje i ułóż w rozgrzany piekarniku.

Krok 2

Opiecz przez kilka minut na złoty kolor, wyjmij, skrop oliwą.

Krok 3

Pomidory umyj i potnij w plasterki, ułóż na chrupiących kawałkach bagietki i oprósz solą.

Krok 4

Podawaj na gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiące bagietki z pomidorami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kalafior zapiekany
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej