Ciasto w 5 minut przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ciasto w 5 minut

Autor: marciniakewa

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

1 sztuka

4 łyżki

4 łyżki

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszać wszystkie składniki dokładnie tak aby nie było grudek :)

Krok 2

Jeśli lubisz możesz dorzucić rodzynki czy orzechy lub czekoladę ;)

Krok 3

Włóż do nagrzanego piekarnika na dokładnie 3 minuty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ciasto w 5 minut - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Spaghetti po florencku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej