
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
2 sztuki
2 sztuki
null
3 plastry
null
2 sztuki
100 gramów
2 sztuki
200 gramów
null
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jarzyny obierz i drobno pokrój, a następnie podsmaż na oleju.
Krok 2
Gdy będą przyrumienione, dorzuć namoczoną fasolę.
Krok 3
Dolej dopraw, przypraw solą, pieprzem, cząbrem i bazylią. Gotuj godzinę, po czym dołóż kiełbasę i boczek.
Krok 4
Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaj spaghetti. Posyp tartym serem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej