Danie z Abruzji przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Danie z Abruzji

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

null

3 plastry

null

2 sztuki

100 gramów

2 sztuki

200 gramów

null

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jarzyny obierz i drobno pokrój, a następnie podsmaż na oleju.

Krok 2

Gdy będą przyrumienione, dorzuć namoczoną fasolę.

Krok 3

Dolej dopraw, przypraw solą, pieprzem, cząbrem i bazylią. Gotuj godzinę, po czym dołóż kiełbasę i boczek.

Krok 4

Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaj spaghetti. Posyp tartym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej