Danie z Abruzji

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

null

3 plastry

null

2 sztuki

100 gramów

2 sztuki

200 gramów

null

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jarzyny obierz i drobno pokrój, a następnie podsmaż na oleju.

Krok 2

Gdy będą przyrumienione, dorzuć namoczoną fasolę.

Krok 3

Dolej dopraw, przypraw solą, pieprzem, cząbrem i bazylią. Gotuj godzinę, po czym dołóż kiełbasę i boczek.

Krok 4

Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaj spaghetti. Posyp tartym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Danie z Abruzji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej