Gulasz z serc z warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl

Gulasz z serc z warzywami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

17 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

4 łyżki

1 opakowanie

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serca umyj i osusz. Podsmaż na rozgrzanym oleju.

Krok 2

Cebulę posiekaj i dodaj do serc. Chwilę podsmaż.

Krok 3

Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 10 minut. Odcedź, dodaj do serc i dopraw.

Krok 4

Dodaj koncentrat pomidorowy i całość duś 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Pierniczki
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej