Gulasz z serc z warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gulasz z serc z warzywami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

17 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

4 łyżki

1 opakowanie

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Serca umyj i osusz. Podsmaż na rozgrzanym oleju.

Krok 2

Cebulę posiekaj i dodaj do serc. Chwilę podsmaż.

Krok 3

Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 10 minut. Odcedź, dodaj do serc i dopraw.

Krok 4

Dodaj koncentrat pomidorowy i całość duś 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gulasz z serc z warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej