
Składniki
4 łyżki
1 sztuka
2 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie przyprawy oraz przeciśnięty czosnek łączymy z olejem i dokładnie mieszamy.
Krok 2
Kiełbasę nacinamy i wcieramy w nią przyprawy. Odstawiamy na noc do lodówki (co najmniej 10 godzin).
Krok 3
Na drugi dzień kiełbasę grillujemy do silnego zarumienienia.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej