Diabelska kiełbasa z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Diabelska kiełbasa z grilla

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 łyżeczka

2 sztuki

4 łyżki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie przyprawy oraz przeciśnięty czosnek łączymy z olejem i dokładnie mieszamy.

Krok 2

Kiełbasę nacinamy i wcieramy w nią przyprawy. Odstawiamy na noc do lodówki (co najmniej 10 godzin).

Krok 3

Na drugi dzień kiełbasę grillujemy do silnego zarumienienia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Diabelska kiełbasa z grilla  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Rolada marchewkowa
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej