
Składniki
4 łyżki
1 sztuka
2 sztuki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie przyprawy oraz przeciśnięty czosnek łączymy z olejem i dokładnie mieszamy.
Krok 2
Kiełbasę nacinamy i wcieramy w nią przyprawy. Odstawiamy na noc do lodówki (co najmniej 10 godzin).
Krok 3
Na drugi dzień kiełbasę grillujemy do silnego zarumienienia.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej