Dip camembert - sos z sera camembert i śmietany | Przepisy.pl pixel

Dip camembert

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

8

heart
329 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

131 osób wydrukowało

Pobierz pdf

215 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 pęczek

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.

Dip camembert - Krok 1

Krok 2

Utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.

Dip camembert - Krok 2

Krok 3

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr i pieprzem. Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.

Dip camembert - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tzatziki
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip camembertDip camembert

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.