
Składniki
null
500 gramów
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gęsie podroby zalej niewielką ilością wody, posól i ugotuj do miękkości.
Krok 2
Brukiew umyj, pokrój w kostkę i ugotuj.
Krok 3
Następnie podlej wywarem z podrobów i uduś. Drób ułóż na półmisku i obłóż kawałkami brukwi.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej