Morszczuk w panierce z parmezanem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morszczuk w panierce z parmezanem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

100 mililitrów

1 sztuka

1 łyżeczka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem, pokruszoną kosteczką czosnkową i parmezanem.

Krok 2

Jajko mieszamy z kremówką.

Krok 3

Wysuszoną papierowym ręcznikiem rybę obtaczamy w jajku a następnie w mieszance bułki, przypraw i parmezanu. Smażymy na złoto na oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pory z mięsem mielonym
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej