Morszczuk w panierce z parmezanem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Morszczuk w panierce z parmezanem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szklanka

1 szklanka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

100 mililitrów

4 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem, pokruszoną kosteczką czosnkową i parmezanem.

Krok 2

Jajko mieszamy z kremówką.

Krok 3

Wysuszoną papierowym ręcznikiem rybę obtaczamy w jajku a następnie w mieszance bułki, przypraw i parmezanu. Smażymy na złoto na oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka meksykańska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej