Morszczuk w panierce z parmezanem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morszczuk w panierce z parmezanem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

100 mililitrów

1 sztuka

1 łyżeczka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem, pokruszoną kosteczką czosnkową i parmezanem.

Krok 2

Jajko mieszamy z kremówką.

Krok 3

Wysuszoną papierowym ręcznikiem rybę obtaczamy w jajku a następnie w mieszance bułki, przypraw i parmezanu. Smażymy na złoto na oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Cukinia faszerowana ryżem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej