Morszczuk w panierce z parmezanem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morszczuk w panierce z parmezanem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szklanka

1 szklanka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

100 mililitrów

4 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem, pokruszoną kosteczką czosnkową i parmezanem.

Krok 2

Jajko mieszamy z kremówką.

Krok 3

Wysuszoną papierowym ręcznikiem rybę obtaczamy w jajku a następnie w mieszance bułki, przypraw i parmezanu. Smażymy na złoto na oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka meksykańska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej