PRZEPISY.PL

Duszone gołąbki z grzybami i kaszą jęczmienną

  • 90
  • 5
  • Średnie
  • 0
9
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Kapustę sparz, zdejmij liście. Grzyby namocz w wodzie, a następnie ugotuj, odcedź i drobno pokrój.
    • Krok 2

      Cebulę pokrój i zeszklij na rozgrzanym oleju. Kaszę ugotuj i osącz.
    • Krok 3

      Mięso mielone wymieszaj z grzybami, cebulą, kaszą, dodaj jajko, dopraw solą i pieprzem. Gotową masę nałóż na liście i zawiń.
    • Krok 4

      Gołąbki obsmaż na gorącym oleju z obu stron.
    • Krok 5

      Ułóż w garnku, podlej wodą, dodaj Bulion grzybowy Knorr, Przyprawę Uniwersalną Delikat Knorr i pieprz. Duś około 50 minut.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa Uniwersalna Delikat KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    144
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    4
    Średnie
    4
    osoby dodały do Mniamlisty
    60''
    3
    Średnie
    39
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    8
    Średnie
    58
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe