
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
35 dekagramów
0.5 szklanki
4 łyżki
1 łyżeczka
2 szklanki
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę i dynię obieramy, oczyszczamy i kroimy w nieduże kawałki. Paprykę oczyszczamy i kroimy w kawałki.
Krok 2
W garnku zagotowujemy wodę, dodajemy przyprawy, olej, mieszamy i zagotowujemy. Wrzucamy warzywa i gotujemy 3 minuty. Wlewamy ocet, zagotowujemy.
Krok 3
Warzywa wraz zalewą przekładamy do słoika. Przechowujemy przez dobie w chłodnym miejscu np. w lodówce. Po tym czasie sałatka jest gotowa do jedzenia.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej