
Składniki
1 opakowanie
5 sztuk
2 łyżki
1 sztuka
3 sztuki
0.5 słoika
2 szczypty
2 szczypty
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa korzeniowe z włoszczyzny gotuję do miękkości. Następnie kroję w kostkę. Jajka gotuję na twardo, a po obraniu kroję w kostkę.
Krok 2
Jabłko, ogórki kiszone kroję w kostkę i łączę z pozostałymi składnikami. Dosypuję groszek.
Krok 3
Doprawiam majonezem Vegan Mayo, musztardą, solą oraz pieprzem czarnym mielonym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Jak przyprawić karczek i jakich produktów nie powinno zabraknąć w kuchni? Razem z nami znajdziesz wiele apetycznych inspiracji.
Czytaj więcejCzym nadziewać chlebek pita? Jakie dodatki sprawdzą się najlepiej? Zdradzamy tajemnice pity. Sprawdźcie sami!
Czytaj więcej