PRZEPISY.PL

Duszony karczek

Autor: pasibrzuch
  • 60
  • 5
  • Łatwe
  • 0
10
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

      • Krok 1

        Karkówkę natrzyj przyprawa i zmiażdżonym czosnkiem. Chłodź 8 godzin.
      • Krok 2

        Mięso zawiń w folię aluminiową. Włóż do woreczka foliowego i zakręć.
      • Krok 3

        Na wrzącą wodę włóż mięso i duś na małym ogniu przez 1 godziny.

      Więcej przepisów z tym produktem

      Przyprawa do mięs KnorrZobacz wszystkie

      Komentarze (0)

      Podobne przepisy:

      225
      osób dodało do Mniamlisty
      90''
      6
      Łatwe
      942
      osoby dodały do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe
      163
      osoby dodały do Mniamlisty
      45''
      4
      Łatwe
      80
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe