
Składniki
1.5 litra
4 ziarna
2 sztuki
1 opakowanie
0.5 pęczka
0.5 pęczka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Włoszczyznę pokrój w drobną kostkę, zalej 1,5 l wody i zagotuj. Dodaj przyprawy i gotuj wywar przez 15-20 minut, aż warzywa zmiękną.

Krok 2
Pod koniec gotowania dodaj groszek.

Krok 3
Dopraw wywar torebką barszczu czerwonego Knorr i dokładnie wymieszaj.

Krok 4
Zupę podawaj z posiekanym koperkiem.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Barszcz czerwony Ekspresowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej

































Warzywny barszcz z zielonym groszkiem

