Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

0.5 łyżki

4 łyżki

400 gramów

0.5 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę umyj. Pozbaw końcówek i łyka. Ugotuj w dużej ilości lekko osolonej wody. Odcedź.

Krok 2

Przełóż do wysmarowanego tłuszczem żaroodpornego naczynia. Oprósz suszonymi ziołami i świeżo zmielonym białym pieprzem.

Krok 3

Posyp startym żółtym serem. Zapiekaj w średnio nagrzanym piekarniku ok. 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fasolka szparagowa zapiekana z żółtym serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Chłodnik pomidorowy
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej