
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
500 gramów
0.5 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka pokrój w paski. Kapustę pekińską podobnie. Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu.
Krok 2
Rozgrzej dobrze olej w woku i usmaż na nim kurczaka. Dodaj do tego mrożonki, szatkowaną kapustę, cebulę pokrojoną w pióra oraz posiekany czosnek.
Krok 3
Kiedy warzywa zmiękną, dodaj makaron, zamieszaj wszystko i zostaw na małym ogniu jeszcze przez kilka minut.
Krok 4
Fix Knorr wymieszaj z szklanką wody i sosem sojowym.
Krok 5
Wlej płyn do woka, dokładnie wymieszaj i zagotuj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej