
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
500 gramów
0.5 sztuki
1 sztuka
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka pokrój w paski. Kapustę pekińską podobnie. Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu.
Krok 2
Rozgrzej dobrze olej w woku i usmaż na nim kurczaka. Dodaj do tego mrożonki, szatkowaną kapustę, cebulę pokrojoną w pióra oraz posiekany czosnek.
Krok 3
Kiedy warzywa zmiękną, dodaj makaron, zamieszaj wszystko i zostaw na małym ogniu jeszcze przez kilka minut.
Krok 4
Fix Knorr wymieszaj z szklanką wody i sosem sojowym.
Krok 5
Wlej płyn do woka, dokładnie wymieszaj i zagotuj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej