Filet z indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filet z indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

null

1 szklanka

1 kilogram

null

1 szklanka

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój na porcje, dopraw, rozbij i usmaż.

Krok 2

Cebulę pokrój w kostkę, a następnie zeszklij na tłuszczu.

Krok 3

Dodaj pokrojone pieczarki. Gdy staną się miękkie wlej wino i śmietanę. Dodaj mięso i dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filet z indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej