
Składniki
null
null szczypt
2 sztuki
null szczypt
4 łyżki
5 sztuk
4 łyżki
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo, odcedź i obierz ze skorupek, potnij w plasterki.
Krok 2
Z combra wytnij filety i rozbij je delikatnie tłuczkiem, skrop olejem, oprósz odrobiną posiekanego czosnku, przyprawami i mąką.
Krok 3
Majonez schłodź w lodówce razem z pozostałym posiekanym czosnkiem.
Krok 4
Filety królicze smaż na rozgrzanym grillu przez 20 minut, mięso powinno być miękkie.
Krok 5
Ułóż plasterki jajka na filetach, posmaruj majonezem i zostaw jeszcze na kilka minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej