
Składniki
1 kilogram
1 opakowanie
1 sztuka
200 mililitrów
1 opakowanie
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fix Knorr wymieszaj z 200 ml wody i zagotuj. Następnie odstaw do ostygnięcia.
Krok 2
Dynię oraz cebulę pokrój w dużą kostkę o boku 1 cm.
Krok 3
Do wystudzonego sosu dodaj jaja i pokruszony ser feta. Całość wymieszaj.
Krok 4
Sos połącz z warzywami i wylej do naczynia żaroodpornego.
Krok 5
Piecz w 160 °C przez 30-40 minut. Podawaj na zimno lub na ciepło.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej