Frytki z ketchupem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Frytki z ketchupem

Autor: alienek

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 kilogramy

0.5 litra

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obrać i pokroić w kosteczkę ziemniaki

Krok 2

Posklejać kosteczki w dłuższe patyczki

Krok 3

Usmażyć na ketchupie

Krok 4

Posmarować do smaku olejem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Frytki z ketchupem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej