
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 sztuki
1 opakowanie
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozetrzyj ser, serek topiony, pieprz i sól.
Krok 2
Gruszki ułóż zagłębieniami do góry, a następnie przykryj je masą.
Krok 3
Zapiecz na grillu. Podawaj, gdy ser zacznie się topić.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej