Gruszki po francusku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gruszki po francusku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

1 opakowanie

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozetrzyj ser, serek topiony, pieprz i sól.

Krok 2

Gruszki ułóż zagłębieniami do góry, a następnie przykryj je masą.

Krok 3

Zapiecz na grillu. Podawaj, gdy ser zacznie się topić.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Biszkopt z masą jogurtową
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej