Gruszki po francusku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gruszki po francusku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 sztuki

1 opakowanie

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozetrzyj ser, serek topiony, pieprz i sól.

Krok 2

Gruszki ułóż zagłębieniami do góry, a następnie przykryj je masą.

Krok 3

Zapiecz na grillu. Podawaj, gdy ser zacznie się topić.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gruszki po francusku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Golonka gotowana
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej