Meksykański gulasz z ryżem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gulasz meksykański z ryżem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

4 sztuki

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filet umyj i pokrój w kostkę, a następnie podsmaż w przyprawie do gyrosa Knorr i soli.

Krok 2

Paprykę pokrój w kostkę i dodaj do smażonego kurczaka.

Krok 3

Przełóż do garnka i dodaj resztę składników. Podlej bulionem Knorr, przypraw i gotuj. Podawaj z ugotowanym ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gulasz meksykański z ryżem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Kubdari - VIDEO
czas przygotowania
110 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej