Zapiekany koper włoski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekany koper włoski

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

138 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

1 opakowanie

1.5 szklanki

2 sztuki

3 sztuki

5 sztuk

4 łyżki

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj makaron. W osolonej wodzie obgotuj bulwy kopru i różyczki brokułów. Zahartuj zimną wodą.

Zapiekany koper włoski - Krok 1

Krok 2

Obierz pomidory ze skórki i pokrój w ćwiartki.

Zapiekany koper włoski - Krok 2

Krok 3

Rozmieszaj Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr w 1 i 1/2 szklanki wody, następnie zagotuj.

Zapiekany koper włoski - Krok 3

Krok 4

Ułóż w naczyniu do zapiekania warstwy warzyw i ugotowanego makaronu.

Zapiekany koper włoski - Krok 4

Krok 5

Zalej przyprawą Fix Knorr, posyp tymiankiem i serem. Piecz około 30 minut w 185 stopniach.

Zapiekany koper włoski - Krok 5
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekany koper włoski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej