HERBATNIKOWE KOTLETY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

HERBATNIKOWE KOTLETY

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

1 łyżeczka

30 gramów

1 sztuka

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

"Rozbity" schab na kotlety obtaczamy w rozmąconym jajku i panierujemy w herbatnikach pomieszanych z przyprawami ... smażymy na średnim ogniu na złoty kolor. Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • HERBATNIKOWE KOTLETY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kociołek domowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej