
Składniki
500 mililitrów
2 łyżeczki
20 dekagramów
0.5 sztuki
30 dekagramów
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kremówkę ubij, dodaj pod koniec cukier puder, cukier waniliowy i pokrojoną wanilię.
Krok 2
Ułóż podkłady bezowe, przełóż je bitą śmietaną oraz konfiturami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej