Hiszpan - tort przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hiszpan - tort

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

2 łyżeczki

20 dekagramów

0.5 sztuki

30 dekagramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kremówkę ubij, dodaj pod koniec cukier puder, cukier waniliowy i pokrojoną wanilię.

Krok 2

Ułóż podkłady bezowe, przełóż je bitą śmietaną oraz konfiturami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Tajska zupa krewetkowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej