Hiszpan - tort przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hiszpan - tort

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

2 łyżeczki

20 dekagramów

0.5 sztuki

30 dekagramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kremówkę ubij, dodaj pod koniec cukier puder, cukier waniliowy i pokrojoną wanilię.

Krok 2

Ułóż podkłady bezowe, przełóż je bitą śmietaną oraz konfiturami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej