Hiszpan - tort

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

318

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

2 łyżeczki

20 dekagramów

0.5 sztuki

30 dekagramów

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kremówkę ubij, dodaj pod koniec cukier puder, cukier waniliowy i pokrojoną wanilię.

Krok 2

Ułóż podkłady bezowe, przełóż je bitą śmietaną oraz konfiturami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpan - tort - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej