
Składniki
null
0.5 szklanki
null
2 łyżki
8 sztuk
2 łyżki
1 pęczek
2 łyżki
4 szklanki
3 łyżki
1 sztuka
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułkę pokrój w mniejsze kawałki i podsmaż na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 2
Zrób zasmażkę, rozprowadź bulionem Knorr i gotuj przez 15 minut.
Krok 3
Dodaj wyciśnięty czosnek, śmietanę i starty ser.
Krok 4
Zestaw z ognia rozmieszaj z żółtkiem i aromatyczną zupę czosnkową podawaj od razu na stół.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej