Hot-dogi w innej wersji przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hot-dogi w innej wersji

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 łyżki

1 sztuka

4 plastry

2 łyżki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

4 łyżki

2 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki ugotuj. Ogórka i pomidora pokrój w plastry. Ser feta pokrój w kostkę.

Krok 2

Cebulę posiekaj i podsmaż.

Krok 3

Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj z majonezem i jogurtem.

Krok 4

Bułki podgrzej w mikrofalówce.

Krok 5

Każdą bułkę przekroić wzdłuż robiąc kieszonkę, posmaruj w środku sosem czosnkowym i ketchupem, włóż parówkę, ułóż na niej ogórka, pomidora, ser feta, oraz kukurydzę i znów polej sosem i ketchupem. Posyp przyrumienioną cebulką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hot-dogi w innej wersji - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chińska sałatka
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej