
Składniki
4 sztuki
8 plastrów
0.5 pęczka
1 opakowanie
4 łyżki
8 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo. Następnie obierz jaja i pokrój na połówki, wyjmij żółtka.
Krok 2
Rozetrzyj je widelcem i połącz z majonezem.
Krok 4
Masą napełnij białka i każdą połówkę zawiń w plaster łososia.
Krok 3
Dodaj sos sałatkowy Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.
Krok 5
Ułóż na talerzu wraz z kawiorem. Potrawę udekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej