
Składniki
4 sztuki
8 plastrów
0.5 pęczka
1 opakowanie
4 łyżki
8 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo. Następnie obierz jaja i pokrój na połówki, wyjmij żółtka.
Krok 2
Rozetrzyj je widelcem i połącz z majonezem.
Krok 4
Masą napełnij białka i każdą połówkę zawiń w plaster łososia.
Krok 3
Dodaj sos sałatkowy Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.
Krok 5
Ułóż na talerzu wraz z kawiorem. Potrawę udekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSzlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej

































