
Składniki
4 sztuki
8 plastrów
0.5 pęczka
1 opakowanie
4 łyżki
8 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo. Następnie obierz jaja i pokrój na połówki, wyjmij żółtka.
Krok 2
Rozetrzyj je widelcem i połącz z majonezem.
Krok 4
Masą napełnij białka i każdą połówkę zawiń w plaster łososia.
Krok 3
Dodaj sos sałatkowy Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.
Krok 5
Ułóż na talerzu wraz z kawiorem. Potrawę udekoruj posiekanym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej