Przekąska z szynką szwarcwaldzką z dipem BBQ
łatwe
12 osób zapisało

Składniki
0.5 opakowania
3 łyżki
6 sztuk
0.5 opakowania
6 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z opakowania "chrupery z dipem BBQ" użyłam tylko proszku na sos BBQ, a dokładnie pół opakowania na moją porcję. Proszek wymieszać z ketchupem, odstawić.
Krok 2
Śliwki suszone owinąć szynką szwardzwaldzką, następnie wykrojonymi prostokątami z ciasta francuskiego.
Krok 3
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć przekąskę, piec w rozgrzanym piekarniku w temp 180 stopni ok 15 minut. Gotowe podawać z DIPEM. Smakuje PYSZNIE!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Stripsy z kurczaka z sosem BBQ Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej