
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżka
1 łyżka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 łyżka
2 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
1 szklanka
700 gramów
1 sztuka
null
null
null
null
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
15 osób ogląda przepis: 

Makaron w sosie pieczarkowym
20 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej