Kalmary z sosem z czarnej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

null

null

null

null

null

null

1 sztuka

700 gramów

1 szklanka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżeczka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
7 osób ogląda przepis:
Sernik Zebra
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej