Kalmary z sosem z czarnej fasoli przepis – Zobacz na przepisy.pl

Kalmary z sosem z czarnej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

null

null

null

null

null

null

1 sztuka

700 gramów

1 szklanka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 łyżka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżeczka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej