Kalmary z sosem z czarnej fasoli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kalmary z sosem z czarnej fasoli

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżka

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżka

2 sztuki

3 łyżki

1 sztuka

1 szklanka

700 gramów

1 sztuka

null

null

null

null

null

null

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kalmary z sosem z czarnej fasoli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zapiekanka z pieczarkami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej