Karczek kebabowy z grilla elektrycznego

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

4

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

25 osób wydrukowało

Pobierz pdf

35 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 plastry

100 mililitrów

100 mililitrów

100 mililitrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso delikatnie rozbij. Wymieszaj Fix Knorr z oliwą i mięsem, odstaw na 20 minut.

Krok 2

Rozgrzej grill do 250 st , połóż plastry mięsa i smaż do momentu kiedy się zrumieni, ale będzie nadal soczyste.

Krok 3

Wymieszaj majonez, jogurt z saszetką na sos czosnkowy. Mięso podałam z sałatką, ryżem z warzywami oraz sosem czosnkowym. .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej