Składniki
4 plastry
100 mililitrów
100 mililitrów
100 mililitrów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso delikatnie rozbij. Wymieszaj Fix Knorr z oliwą i mięsem, odstaw na 20 minut.
Krok 2
Rozgrzej grill do 250 st , połóż plastry mięsa i smaż do momentu kiedy się zrumieni, ale będzie nadal soczyste.
Krok 3
Wymieszaj majonez, jogurt z saszetką na sos czosnkowy. Mięso podałam z sałatką, ryżem z warzywami oraz sosem czosnkowym. .
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej