Karczek kebabowy z grilla elektrycznego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Karczek kebabowy z grilla elektrycznego

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

4

6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

47 osób wydrukowało

Pobierz pdf

51 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 plastry

100 mililitrów

100 mililitrów

100 mililitrów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso delikatnie rozbij. Wymieszaj Fix Knorr z oliwą i mięsem, odstaw na 20 minut.

Krok 2

Rozgrzej grill do 250 st , połóż plastry mięsa i smaż do momentu kiedy się zrumieni, ale będzie nadal soczyste.

Krok 3

Wymieszaj majonez, jogurt z saszetką na sos czosnkowy. Mięso podałam z sałatką, ryżem z warzywami oraz sosem czosnkowym. .

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Karczek kebabowy z grilla elektrycznego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kalafior zapiekany
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej