
Składniki
100 mililitrów
1 sztuka
100 mililitrów
100 mililitrów
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso delikatnie rozbij. Wymieszaj Fix Knorr z oliwą i mięsem, odstaw na 20 minut.
Krok 2
Rozgrzej grill do 250 st , połóż plastry mięsa i smaż do momentu kiedy się zrumieni, ale będzie nadal soczyste.
Krok 3
Wymieszaj majonez, jogurt z saszetką na sos czosnkowy. Mięso podałam z sałatką, ryżem z warzywami oraz sosem czosnkowym. .
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Kebab z sosem czosnkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej