Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

244

41 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 sztuki

2.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Potrzebny sprzęt: papierowe foremki na babeczki. Połam batony i wrzuć do garnka.

Krok 2

Dodaj Kasię i rozpuść na małym ogniu, ciągle mieszając.

Krok 3

Kiedy wszystko się stopi, zanurz płatki w czekoladowej miksturze i mieszaj gumową łopatką, aż wszystkie się nią pokryją.

Krok 4

Wypełnij foremki i wstaw do lodówki na minimum 1 godzinę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Karmelowo-czekoladowe słodkie kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Babeczki orzechowe
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej