
Składniki
2 sztuki
2 szklanki
1 sztuka
1 łyżka
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
1 szklankę kaszy namocz poprzedniego dnia i gotuj ją z 3 szklankami wody około 15 minut.
Krok 2
Cebulę i pora pokrój i dodaj do kaszy.
Krok 3
Gotuj pod przykryciem około godziny.
Krok 4
Dodaj łyżkę sosu sojowego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej