
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
1 sztuka
1.5 kilograma
250 gramów
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięsa zmiel, paprykę i pieprz zielony drobno posiekaj.
Krok 2
Połącz i dopraw solą i Mini kostką Knorr, odstaw do lodówki na 24 godz.
Krok 3
Następnego dnia gdy mięso jest gotowe napełniaj flaki formując kiełbasę.
Krok 4
Gotowe kiełbasy odstaw do suszenia na ok 3 tygodnie lub uwędź w zależności od upodobania. Gotową kiełbasę podawaj np.: z pieczywem
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej