Kiełbasa pepperoni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiełbasa pepperoni

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1.5 kilograma

250 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięsa zmiel, paprykę i pieprz zielony drobno posiekaj.

Krok 2

Połącz i dopraw solą i Mini kostką Knorr, odstaw do lodówki na 24 godz.

Krok 3

Następnego dnia gdy mięso jest gotowe napełniaj flaki formując kiełbasę.

Krok 4

Gotowe kiełbasy odstaw do suszenia na ok 3 tygodnie lub uwędź w zależności od upodobania. Gotową kiełbasę podawaj np.: z pieczywem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej