Kiełbasa pepperoni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiełbasa pepperoni

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1.5 kilograma

250 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięsa zmiel, paprykę i pieprz zielony drobno posiekaj.

Krok 2

Połącz i dopraw solą i Mini kostką Knorr, odstaw do lodówki na 24 godz.

Krok 3

Następnego dnia gdy mięso jest gotowe napełniaj flaki formując kiełbasę.

Krok 4

Gotowe kiełbasy odstaw do suszenia na ok 3 tygodnie lub uwędź w zależności od upodobania. Gotową kiełbasę podawaj np.: z pieczywem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej