Kiełbasa pepperoni przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kiełbasa pepperoni

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 sztuka

1 sztuka

1.5 kilograma

250 gramów

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięsa zmiel, paprykę i pieprz zielony drobno posiekaj.

Krok 2

Połącz i dopraw solą i Mini kostką Knorr, odstaw do lodówki na 24 godz.

Krok 3

Następnego dnia gdy mięso jest gotowe napełniaj flaki formując kiełbasę.

Krok 4

Gotowe kiełbasy odstaw do suszenia na ok 3 tygodnie lub uwędź w zależności od upodobania. Gotową kiełbasę podawaj np.: z pieczywem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kiełbasa pepperoni - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej