Krem redaktorski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem redaktorski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

30 gramów

250 mililitrów

70 gramów

20 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Poziomki obierz, opłucz. Część pozostaw do dekoracji, część rozbij w mikserze razem z cukrem.

Krok 2

Śmietankę ozięb, ubij, a pod koniec ubijania dodaj cukier puder (40 gram).

Krok 3

Następnie wymieszaj z przecierem i nałóż dekoracyjnie do pucharków. Udekoruj poziomkami i groszkiem ptysiowym. Posyp czekoladą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem redaktorski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kolorowy makaron
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej