
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
3 łyżeczki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Krewetki rozmrażamy, myjemy i osuszamy. Masło i oliwę rozgrzewamy na patelni i rumienimy krewetki.
Krok 2
Resztę składników kroimy i gdy krewetki się zrumienią dodajemy na patelnię. (możemy je nawet poddusić)
Krok 3
W międzyczasie robimy grzanki na których podajemy nasze danie. PS Czas smażenia dostosowujemy wedle uznania.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej