
Składniki
2 sztuki
null
null
1 łyżka
2 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, osusz i natrzyj przyprawami.
Krok 2
Grilluj przez 15 minut z każdej strony na rozgrzanym ruszcie.
Krok 3
Pomidory i ser Mozzarella potnij w plastry, ułóż na mięsie smarując każdą warstwę odrobiną Pesto.
Krok 4
Zapiecz przez kilka minut, do momentu kiedy ser się rozpuści i przełóż na talerz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej