
Składniki
2 sztuki
null
null
1 łyżka
2 sztuki
4 sztuki
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, osusz i natrzyj przyprawami.
Krok 2
Grilluj przez 15 minut z każdej strony na rozgrzanym ruszcie.
Krok 3
Pomidory i ser Mozzarella potnij w plastry, ułóż na mięsie smarując każdą warstwę odrobiną Pesto.
Krok 4
Zapiecz przez kilka minut, do momentu kiedy ser się rozpuści i przełóż na talerz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej