
Składniki
1 kilogram
2
3 łyżki
1 opakowanie
6
1
6
100
3
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę oczyść i umyj. Natrzyj musztardą i przyprawą Knorr, następnie włóż do woreczka do pieczenia. Piecz w piekarniku 45 minut w temp. 180 szt. C.
Krok 2
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z oliwą i 3 łyżkami wody.
Krok 3
Upieczone mięso pokrój w grube plastry. Podawaj z sałatą polaną greckim sosem i pieczonymi ziemniakami z kwaśną śmietaną.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa do karkówki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej