
Składniki
8 łyżek
12 sztuk
8 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umieść po 3 maliny w każdej z 4 miseczek.
Krok 2
Dodaj 2 gałki lodów Carte d'Or Crème Brûlée do każdej miseczki. Wygładź je nożem, aby nie wystawały poza brzegi naczynia.
Krok 3
Włóż do zamrażarki na 20 minut.
Krok 4
Wyjmij z zamrażarki miseczki, posyp każdy deser 2 łyżeczkami brązowego cukru i skarmelizuj go za pomocą palnika. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
Dobra rada:
Okazja: Na specjalne okazje
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej