Łom przepis – Zobacz na przepisy.pl

Łom

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

14

25 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

219 osób wydrukowało

Pobierz pdf

143 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

25 dekagramów

3 łyżki

1 szklanka

7 łyżek

2 szklanki

3 opakowania

0.5 opakowania

0.5 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię, kakao, cukier, wodę zagotować, przestudzić.

Krok 2

Do lekko ostudzonej masy dodać mleko w proszku, pokruszone herbatniki i bakalie.

Krok 3

Ułożyć między dwa wafle i kroić na kawałki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łom - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Krówka
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

trudne

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej