Łosoś nadziewany solą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś nadziewany solą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamarynuj rybę w białej soli, oliwie i pieprzu.

Krok 2

Przygotowane mięso umieść w otworze wykonanym w steku z łososia.

Krok 3

Następnie umieść łososia na grillu skórą do dołu.

Krok 4

Grilluj, nie obracając przez około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej