Łosoś nadziewany solą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

37

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamarynuj rybę w białej soli, oliwie i pieprzu.

Krok 2

Przygotowane mięso umieść w otworze wykonanym w steku z łososia.

Krok 3

Następnie umieść łososia na grillu skórą do dołu.

Krok 4

Grilluj, nie obracając przez około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej