Łosoś nadziewany solą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś nadziewany solą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zamarynuj rybę w białej soli, oliwie i pieprzu.

Krok 2

Przygotowane mięso umieść w otworze wykonanym w steku z łososia.

Krok 3

Następnie umieść łososia na grillu skórą do dołu.

Krok 4

Grilluj, nie obracając przez około 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś nadziewany solą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej